We drive , you fly

 

Schipholtaxi Zuid Holland
0900 222 0 111  (10 cpm)

Samenwerken met Schipholtaxi Zuid Holland

 

Voor de zakelijke en particuliere ritten van een naar Schiphol vanuit Zuid Holland heeft Schipholtaxi Zuid Holland samenwerkingsverbanden  met diverse grootte taxibedrijven uit de regio.

 

Voldoet uw bedrijf aan de onderstaande eisen en wilt u mee profiteren van onze grote succes en trouwe klanten, neem dan contact met ons op.

Eisen voor onze taxipartners Schipholtaxi Zuid-Holland voor:

 

Q De aangesloten partners van Schipholtaxi Zuid Holland zijn allemaal Officieel gecertificeerd door KNV Taxi. Deze stelt strenge eisen aan o.a. De interne organisatie,de arbeids-omstandigheden en de financiele administratie van het taxibedrijf.

Q Alle correct geboekte boekingen worden gereden. De klanten krijgen per mail en/of telefonisch een bevestiging van de boeking.

Q Vanzelfsprekend moeten de taxi’s altijd op tijd zijn, wanneer een taxi wegens omstandigheden vertraging oploopt, moeten de taxibedrijven de klanten van te voren bellen en , indien nodig, samen met de klant vervanging/oplossing vinden.

Q Via de website van Schipholtaxi Zuid-Holland boekt U snel en voordelig uw taxivervoer van en naar Schiphol vanuit alle plaatsen in Nederland.

Q  Schipholtaxi Zuid Holland is voordelig, maar geen deeltaxi dus uw persoonlijke chauffeur staat voor u klaar om u na uw vlucht en of reis naar huis/kantoor te brengen.

Q Bij ons belt u niet herhaaldelijk met te dure 0900 nummers – maar heeft u direct contact met onze gekwalificeerde chauffeurs die u veilig naar iedere bestemming rijden en ook weer naar het vliegveld terug.

Q Het op Rekening rijden voor bedrijven is mogelijk, voor Credit cards berekenen wij een kleine toeslag, geeft u dit wel even van te voren aan.

 

 

 

Tarieven
Samenwerken
Over Ons
Uitleg
Taxi Schiphol, Schipholtaxi Zuid Holland, Boek bij ons Voordelig & Snel Uw, Schipholtaxi
Contact

Home

Uitleg

Tarieven

Over Ons

Contact

Samenwerken

Taxi Schiphol, Schipholtaxi Zuid Holland, Boek bij ons Voordelig & Snel Uw, Schipholtaxi
Uitleg
Tarieven
Over Ons
Samenwerken
Contact