We drive , you fly

 

Schipholtaxi Zuid Holland
0900 222 0 111  (10 cpm)
Schipholtaxi Zuid Holland is een dochterbedrijf van Drive & Fly vof. Drive & Fly is in 2002 opgericht en is actief in 8 Europese landen, waaronder Nederland (alle vliegvelden), Duitsland, België en Zwitserland.

Voor u betekent Schipholtaxi Zuid Holland: Geen zorgen over het vervoer naar en van Schiphol. Onze motto daarbij is heel simpel “We drive, you fly” . Reis snel en comfortabel van uw deur tot pal voor de vertrekhal, zonder gesjouw met koffers, hoge parkeer kosten op schiphol lang parkeren of stress met NS.

Voor de zakelijke en particuliere ritten van een naar Schiphol vanuit Zuid Holland heeft Schipholtaxi Zuid Holland samenwerkingsverbanden met diverse grootte taxibedrijven uit uw regio.

Voordelen van Schipholtaxi Zuid-Holland

Via de website van Schipholtaxi Zuid-Holland boekt U snel en voordelig uw taxivervoer van en naar Schiphol vanuit alle plaatsen in Nederland.

Schipholtaxi Zuid Holland is voordelig, maar geen deeltaxi dus uw persoonlijke chauffeur staat voor u klaar om u na uw vlucht en of reis naar huis/kantoor te brengen.

Bij ons belt u niet herhaaldelijk met te dure 0900 nummers – maar heeft u direct contact met onze gekwalificeerde chauffeurs die u veilig naar iedere bestemming rijden en ook weer naar het vliegveld terug.

Het op Rekening rijden voor bedrijven is mogelijk, voor Credit cards berekenen wij een kleine toeslag, geeft u dit wel even van te voren aan.

De aangesloten partners van Schipholtaxi Zuid Holland zijn allemaal Officieel gecertificeerd door KNV Taxi.

Deze stelt strenge eisen aan o.a. de interne organisatie,de arbeids-omstandigheden en de financiele administratie van het taxibedrijf.

Alle correct geboekte boekingen worden gereden. De klanten krijgen per mail en/of telefonisch een bevestiging van de boeking.

Vanzelfsprekend moeten de taxi’s altijd op tijd zijn, wanneer een taxi wegens omstandigheden vertraging oploopt, moeten de taxibedrijven de klanten van te voren bellen en , indien nodig, samen met de klant vervanging/oplossing vinden.

Een voordelig taxi van of naar Schiphol vanuit andere provincies kunt u via volgende websites boeken:

Drenth ( www.iats.nl ) ( Zoek hier uw plaats in Drenthe)
Flevoland ( www.schipholtaxiflevoland.nl) (Zoek hier uw plaats in Flevoland)
Friesland ( www.iats.nl) (Zoek hier uw plaats in Friesland)
Gelderland ( www.schipholtaxigelderland.nl) (Zoek hier uw plaats in Gelderland)
Groningen ( www.iats.nl) (Zoek hier uw plaats in Groningen)
Limburg ( www.schipholtaxilimburg.nl) (Zoek hier uw plaats in Limburg)
Noord Brabant ( www.schipholtaxinb.nl) (Zoek hier uw plaats in Noord Brabant)
Noord Holland ( www.schipholtaxinh.nl) (Zoek hier uw plaats in Noord Holland)
Overijssel ( www.schipholtaxioverijssel.nl) (Zoek hier uw plaats in Overijssel)
Utrecht ( www.schipholtaxiutrecht.nl) (Zoek hier uw plaats in Utrecht)
Zeeland ( www.schipholtaxizeeland.nl) (Zoek hier uw plaats in Zeeland)

Schiphol taxi Zuid Holland werkt ook nauw samen met “International Airport Taxi Service”  www.iats.nl. Zo is het ook mogelijk om in 8 Europese landen een taxi te boeken.  Via deze website kunt u uw taxi’s boeken vanuit meerdere luchthavens in Europa.

Zoals u ziet staan wij van Drive and Fly VOF niet alleen voor: Unique, Voordelig, Tijdgebonden en Kwalieteit, maar ook voor een landelijke dekking zodat niet alleen u, maar alle inwoners van Nederland gebruik kunnen maken van onze service.
Tarieven
Samenwerken
Over Ons
Uitleg
Taxi Schiphol, Schipholtaxi Zuid Holland, Boek bij ons Voordelig & Snel Uw, Schipholtaxi
Contact

Home

Uitleg

Tarieven

Over Ons

Contact

Samenwerken

Taxi Schiphol, Schipholtaxi Zuid Holland, Boek bij ons Voordelig & Snel Uw, Schipholtaxi
Uitleg
Tarieven
Over Ons
Samenwerken
Contact